Bewonder de vlam, koester de vonk


Een haardvuur of een kachel zorgen steeds voor gezellige warmte in huis. Niets is bovendien rustgevender dan het betoverende, altijd wisselende spel van dansende vlammen. Gegarandeerd onstaat er een vonk van schoonheid en verwondering die afstraalt op elk interieur. Van puur minimalistisch tot landelijk of barok. Een losstaande kachel, een imposante haard of een inbouwcassette van Verbeke - De Baere Haarden laten zich dan ook perfect integreren in uw woonomgeving, volgens uw smaak en uw vereisten.

Stuk voor stuk vormen ze een streling voor het oog en een toonbeeld van duurzaamheid en rendement. Onze vakkundige expertise en professioneel advies naar plaatsing en integratie toe zijn dan ook goud waard  bij het maken van de juiste keuze. De nieuwste toestellen uit ons gamma, op hout, gas, zijn berekend op een laag verbruik en een hoge warmte-uitstraling. Ontdek al dat warms in onze showrooms en beleef de ware schoonheid van onze toestellen, in klassieke of moderne uitvoering, voor uw nieuwbouw of renovatie.

Perfecte versmelting van design en rendement

Een gesprek met onze specialisten opent voor u een wereld van mogelijkheden. Inbouw of vrijstaand, hout of gas, enkel stralingswarmte of met ventilatoren voor een betere verspreiding van de warmte, de keuze aan materialen en stijlen… alles komt aan bod. Ook vragen over werking, benodigde ruimte of mogelijke aanpassingen beantwoorden we graag. In onze toonzalen ziet u bijzonder veel toestellen in werking zodat u zich beter kan voorstellen hoe het er bij u thuis zal uitzien. Oogstrelende warmte, dat is waar we voor tekenen.

HOUT

Niets kan tippen aan het gloeien, het knetteren en de geur van brandend hout. Een houtkachel, cassette of haard op hout is dan ook een ideale investering voor wie dweept met authenticiteit, duurzaamheid en natuurlijke charme. Voor wie landelijk woont en beschikt over een tuin is het een gedroomde oplossing om de beste stukken van het snoeihout te verbranden. Dit is zowel ecologisch als economisch, want deze brandstof is helemaal gratis.

Merken:

M-design biedt een breed gamma aan liftdeurhaarden, inbouwhaarden en inbouwcassettes.

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en hét merk voor houtgestookte haarden

Rais houtkachels en inserts zijn gebouwd op Scandinavische kwaliteit.

Morso staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels

Hwam: Deens houtkachels en cassettes

Contura: Zweedse houtkachels

 

GAS

Een haard of cassette op gas bieden eveneens mooie perspectieven. Gas is immers een ‘propere’ brandstof. Gewoon het kraantje open of een druk op de afstandsbediening en uw woonruimte baadt in instant gezelligheid. U hoeft niet langer aanmaakblokjes of -latjes te gebruiken, gas geeft onmiddellijk zijn volle vermogen. Met een haard of inbouwcassette op gas krijgt u ook nooit te maken met stof,verbrandingsresten, roet of donkere aanslag. Clean en helemaal van deze tijd!

Raadpleeg onze referenties
Bezoek onze toonzaal in Waregem of Poperinge

Ontdek onze referenties


Wij helpen u verder in 1-2-3…en 4

Onze aanpak is gestoeld op een duidelijk 4-stappenplan. Eenvoudiger kan het niet en het biedt u de sluitende garantie op een kachel, haard of cassette volledig volgens uw wensen en mogelijkheden.

  1. een showroombezoek met ontdekkingsparcours en antwoord op uw vragen
  2. een uitgewerkte projectstudie op basis van uw verlangens
  3. een voorontwerp dat niets aan uw verbeelding overlaat
  4. van order tot uitvoering en installatie

 

Verhelderend bezoek aan de showroom

In onze showroom krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. U ziet er de kachels, haarden en cassettes in werking. Neem er uw tijd om de gezellige sfeer van het vuur in u op te nemen. Spreek gerust onze toonzaalmedewerkers aan en vuur uw vragen op hen af. Zij kunnen u zowel technisch als esthetisch en energetisch op de juiste weg helpen. Hoofdverwarming of bijverwarming? Welke materialen en uitvoeringen? Op al uw vragen krijgt u een sluitend antwoord. Hier wordt alvast de basis gelegd voor de integratie van een stijlvol en gezellig vuur in uw interieur.

 Diepgaande projectstudie

 

Bij Verbeke - De Baere Haarden luisteren we aandachtig naar uw wensen, uw budget en uw doelstellingen. Op basis van dit gesprek, van plannen en foto’s of van een bezoek aan uw woning gaan onze technici en ontwerpers aan de slag.
 

Zij vertalen uw verlangens in een projectstudie. In het geval van een nieuwbouw woning kunnen we alle kanten op. Wanneer het een bestaande woning of een renovatie betreft, houden we rekening met de bestaande toestand om zo, met een minimum aan kosten en structurele werken tot een optimale sfeerverwarming te komen. Uiteraard komen ook alle puur technische aspecten aan bod: energetisch vermogen, plaatsing van het rookkanaal, nieuwe gasleiding of aansluiting op een bestaande, conformiteit van de installatie aan de CERGA-voorschriften…Veelzeggend voorontwerp

 

Wanneer de grote lijnen zijn vastgelegd, gaan onze interieurspecialisten aan het werk. Door middel van schetsen en/of 3D-simulaties laten ze u op een realistische manier zien hoe we uw haard, cassette of kachel in uw interieur kunnen integreren.
Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Op basis van deze voorstudie kunnen we in gezamenlijk overleg aanpassingen en accentverschuivingen doorvoeren.
Dergelijke doorgedreven visualisaties maken dat u bij ons geen sprong in het duister hoeft te nemen.

What you see is what you get!Van bestelling
tot vlotte installatie

Het ontwerp is goedgekeurd, het order is geplaatst.
Nu is het aan ons team van vaklui om de realisatie op te starten.
Als laatsten in het rijtje komen onze installateurs in beeld.

Zij horen tot de beste in hun vak. U kunt er van op aan dat ze niet enkel snel en vakkundig tewerk gaan bij de installatie, maar dat ze bovendien proper werken en zorgen voor zo weinig mogelijk overlast wanneer het een installatie betreft in een huis dat reeds bewoond is.

Dankzij hun kennis en ervaring beschikt u over een optimaal werkende hoofd- of bijverwarming waar u jarenlang zorgeloos zal van genieten.

Voor u het goed en wel beseft, is de klus reeds geklaard.
 

Maak een afspraak

Samen in vuur en vlam

Op een dag sloeg de vonk tussen Verbeke en De Baere Haarden over.
Door onze gedeelde passie voor vuur, design en verwarming beseften we dat we
een nog betere service konden bieden door onze wederzijdse sterktes te bundelen.
Het begin van een vurige relatie die met de tijd enkel maar sterker werd.

 

Hetzelfde vuur en dezelfde passie spreiden we dagelijks tentoon in de relatie met onze klanten.

Het is ons vurig verlangen om u net die oplossing te bieden die aan al uw esthetische, economische en ecologische verzuchtingen voldoet. We beschikken over duizenden referenties waarbij we het interieur sfeer en warmte wisten in te blazen, letterlijk en figuurlijk. Wie zijn vertrouwen stelt in Verbeke-De Baere Haarden kan er van op aan dat zijn woning een toonbeeld van gezelligheid wordt. En dat wordt niet enkel door de klant zelf gesmaakt maar eveneens door de bezoekers en de vele vrienden die er over de vloer komen.

Alles kan, aan u de keuze

U heeft de touwtjes helemaal in handen en bepaalt exact hoe we samenwerken. Zo kan u het volledige project aan ons toevertrouwen, van initieel concept tot en met definitieve uitvoering, installatie en in werking stelling. Maar, indien u verkiest, werken we even graag samen met uw vertrouwde architect of interieur inrichter. In dit geval zorgen zij voor het overkoepelend concept en de structurele werken,  wij van onze kant verzorgen het technisch advies en de installatie van uw kachel of haard.

Bezoek onze showrooms te Poperinge of Waregem


Erkend gasinstallateur

Geen aparte keuringsinstantie nodig

Interieur advies, ontwerp en 3D voorstelling

Eigen plaatsing- en technische dienst

Partners


Cerga - professionele gasinstallateur.


Het label " Cerga- professionele gasinstallateur " is reeds 17 jaar het kwaliteitslabel bij uitstek inzake vakbekwaamheid en veilige gasinstallaties.

Door een continue bijscholing van onze medewerkers kunnen wij een aanhoudende kwaliteit van de gasinstallaties verzekeren en zo ook op een veilige en autonome manier onze werken uitvoeren. 

Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controlemechanisme enkele van onze installaties na, zo weet onze klant dat hij in alle veiligheid kan genieten van zijn haard of kachel. 

 

 

                                         


Advies en Ontwerp.


Een geïndividualiseerde aanpak, geen standaardpakket. Met gevoel voor vormgeving en design worden de toestellen perfect geïntegreerd in de woonruimte. Mooi is een moeilijk te definiëren begrip, mooi en functioneel is een uitdaging. Ruimte, omvang, kleur, materialen, lichtinval...Elk interieur is anders, elke klant heeft zijn eigen smaak. Samen met de interieurconsulenten gaan de klanten op zoek naar het meest bevredigend resultaat binnen de mogelijkheden van het budget.

 

Ontwerp met gashaard Faber MatriX 1050 650 I                                      Realisatie

                      

                   


Eigen plaatsing- en technische dienst


Onze technici staan in voor de installaties van onze beide showrooms. Dit brengt met zich mee dat zij dagelijks geconfronteerd worden met alle mogelijke situaties en dus zeer ervaren zijn in zelfs de moeilijkste installaties. De plaatsingsdienst voorziet de volledige gasinstallaties, opbouw van haard en rookkanaal.  Onze technische dienst kan na het stookseizoen ook instaan voor het jaarlijks onderhoud van zowel uw haard of kachel, zowel op gas als op hout. Net zoals een cv- ketel vervuilt ook uw haard of kachel en kan dan na verloop van tijd moeilijker gaan ontsteken.

 

 


MOBIELE BUITENHAARD OP GAS


Wat is er gezellger dan samen dineren? Samen op stap te gaan met je gezin, vrienden en familie? Of nodig je zelf graag wat vrienden uit  om lekker voor te koken? 
Met de mobiele buitenhaarden op gas maak je het mogelijk om dit op een veilige manier te doen.  Een terrashaard op gas is 
verplaatsbaar op wielen, start direct op met een druk op de knop en biedt vooral warmte en gezelligheid direct rond je tafel. 
Het geeft je de mogelijkheid om zeker nu lang buiten samen te kunnen genieten  
 
Voor restaurants die hun klanten graag sfeervol en warm willen ontvangen kan deze terrashaard zeker een aanvulling zijn om je outdoor restaurant te realiseren. Voor de klanten is dit zeker de troef om nu nog langs te komen in je restaurant